MENÜ


Váradi Dániel & Hartmann Nikoletta

Dance is my life


RÓLUNK (about us)

Két éve kezdtünk együtt táncolni az Ametiszt TSE színeiben Magyarországon. "Egybekelésünk" sok bonyodalmat vonzott magával. Amit nem részleteznénk. Ebben a két évben reneteget dolgoztunk azért, hogy minnél eredményesebb és sikeresebb, valamint magyarország egyik meghatározó párosa legyünk. Úgy gondoljuk ezt Ifjusági "C" latinban sikerült is elérni hisz minden versenyen általában döntősők és dobogósok voltunk. Most új út elé nézünk, hiszen egy osztállyal feljeb lépünk, azaz B osztályosok leszünk.

Nagy kíhívások elé nézünk, de megpróbálunk minden tőlünk telhetőt kihozni magunkból.

Ez nem is olyan egyszerű. Hiszen a minden napos edzés mellett nem lehet annyit tanulni sem, főleg ha az iskola még közre sem működik abban, hogy segítsen nekünk.

A másik szempont pedig az, hogy rengeteg mindent kell fizetnie a szüleinknek is. A ruhákat, cipőket, nevezési díjat, az egyesületi havi díjat, a benzin pénzt és esetleg a szállás díját is ők fizetik ami eléggé megterhetlő főleg úgy, hogy mindegyikőnknek van testvére, akiknek ugyanúgy élnie kell, és ugyanúgy meg kell venni nekik az utcai ruhákat cipőket stb.

Ezért keresünk szponzorokat. Aki úgy gondolja, hogy bármivel tudna bennünket segíteni megköszönnénk.

  

Hírek

  • Új év, új eredmények.

    Inmáron felnőtt "B" kategóriában láthattok bennünket versenyeken, sőt ruhai stílusunkat is lecseréljük, ami MEGLEPETÉS lesz. Kíváncsiak vagyunk a visszajelzésekre.

  • Megkezdtük működésünk
    2010-10-17 23:10:20

    Honlapunk megkezdte működését, az oldal még fejlesztés alatt áll, és megpróbáljuk frissíteni amint azt lehet! Angol nyelvre is szeretnénk fordítani az oldalt is, aki tud segítsen ebben!

    Köszi: Dani, Niki

Szavazás

Mit gondolsz rólunk? (What is your opinion about us?)
Tehetséges
jó-jó de nem a legjobb
hát... inkább hadjuk...
Asztali nézet